![]() |
|
| Кто в Онлайне | Сообщения за сегодня | Рефералы |
|
|||||||
| Главная страница | Регистрация | Фотогалерея | Календарь | Поиск | Сообщения за сегодня | Пометить все разделы как прочитанные |
| U.ROK Здесь речь идет о фестивале U.ROK который проходит на берегу Черного моря... |
У.РОК-4? |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
||||
|
||||
|
Ну Що?
Пропозиції. Групи, стилі/напрямки, арт-фішки (ленд/боді/вотер/фаєр арти). Потрібні з вашої сторони також підказки, стосовно фінансової політики фестивалю, підказати, як краще зробити те, чи інше (потрібні прес-реліз фестивалю, комерційна пропозиція для пошуку партнерів фесту). Ми не взмозі фінансувати групам гонорари, оплати транспотру, розміщення, і т.п. Ми на себе і так достатньо берем: сцена, звук, світло, охорона, дозволи на проведення і підключення, адміністрування сайту, переговори, і ще вагон всього-різного. Набираються волонтери (вже), готові: клеїти афіші; роздавати флаєри; фізична допомога при монтажі звуко/світло-апаратури; фізична і моральна допомога під час фестивалю; розсилка і підтримка нових тем, стосовно фесту, на різноманітних інтернет-ресурсах; люди зі знанням іноземних мов (теж для інтернету)... Коротше, роботи "не початий край". Але найперше - потрібні фінанси, ідеї (і де їх взяти ).І тільки разом ми реалізуємо нашу мету!!! |
|
|
||||
|
||||
|
коли і куди слід подавати заявки? за допомогою звертайтеся. зробимо будь що повязане з рекламою та монтажем. з приводу стилів то треба дати можливість всім спробувати себе. мій номер ICQ 375562022
|
|
|
||||
|
||||
|
Два дні атакую твою асю , і безрезультатно.
Ось моє мило, давай сюди: rusychi@ua.fm |
|
|
||||
|
||||
|
Привіт! Якось скажи о котрій годині ти в "атаці".,, або можемо домовитись на якусь годину конкретно, скажімо завтра 14.02 в 22 будем ....г-о-в-о-р-и-т-и ...про ...КОХАННЯ... (...з вечора до рання...!!!!!)
... можеш попередньо маякнути на мобіл |
|
|
||||
|
||||
|
А ти хто? щоб прокохання і до рання...
|
|
|
||||
|
||||
|
А приватні листи ти не переглядаєш?
. Можливо я щось не розумію у листуванні, я ж "новачок" тут Слово "Ужгород" тобі ні про не говотить. Ай-яй-яй.... ![]() Друзів і фанатів вже не впізнавати....![]() Заж.... і не соромно...............................![]() .....Ну що ,то.... до вечора ....і до рання |
|
|
||||
|
||||
|
Привіт! Щодо "У.РОК-у" можу взяти на себе макетування Афіш, флаєрків, .....
маю й інші ще невеличкі пректики в задумі. Якщо зацікавило пиши на мейлика |
|
|
||||
|
||||
|
Привіт! Щодо "У.РОК-у" можу взяти на себе макетування Афіш, флаєрків, .....
маю й інші ще невеличкі пректики в задумі. Якщо зацікавило пиши на мейлика |
|
|
||||
|
||||
|
Привіт, Богдан! Відгукнись,
дуже потрібний для розмови... Будь, як подай звізту де з тобою зв"язуватись...![]() Последний раз редактировалось o-la-la, 14-02-2008 в 01:28. |
|
|
||||
|
||||
|
на мило !!!
rusychi@ua.fm |
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей - 0 , гостей - 1) | |
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |